Investér i Whee!

Bli investor i Whee! Les mer om muligheten her

Whee! teamet

Investér i Whee!

Nå kan du bli investor i tjenesten
som forandrer Oslo til det bedre.

Forhåndsregistrér deg!

Få mulighet til å tegne deg før alle andre.

Hvis du vet (Minstebeløp kr: 5000,-)

Bli investor i Whee! på 1-2-3

 1. 1

  Sett deg inn i caset

  Du finner alt om investeringsmuligheten ved å trykke på knappen.

 2. 2

  Fyll ut skjemaet 👆🏼

  Få oppdatert info og nyheter til frem til emisjonen åpner 6. desember.

 3. 3

  Få sjansen først

  Registrer deg og få tilgang til å kjøpe aksjer nå før det åpner for alle.

Når kan jeg investere?

Registrer deg her, og få du mulighet til å kjøpe aksjer allerede nå. Den offisielle investeringsrunden åpner hos Folkeinvest onsdag 6. desember.

3 x Hvorfor Whee!

Hvorfor investere i Whee!

I løpet av 3 år har Whee! etablert seg først, og vokst til å bli størst og best i Oslo. Vi har store ambisjoner. Investerer du nå, kan vi øke tempoet. Du kan ta del i oppturen. Med en helt ny tilnærming til vekst, kan du støtte et selskap som er bra for lommeboka, planeten og alle som bor i byen.

En tabell som viser utviklingen i antall kunder for Whee! siden starten. Verdt å merke seg er en 76% vekst det siste året.

Whee! i tall


Siste år:

 • Kundevekst + 76 %
 • Månedlig omsetning + 305 %
 • B2B-avtaler med Sweco, Fæbrik, Obos ++

Hvorfor det funker

Hver eneste dag lar vi folk få oppleve at en lastesykkel er det ultimate transportmiddelet i byen. Whee! er dessuten en helhetlig plattform, der forsikring, service, vask og dekkskift er inkludert, du også abonnerer på tilbehør, og kan bytte sykkel om behovene dine endrer seg. Alt du trenger å tenke på er å suse forbi køen.

Siden starten har vi hatt ventelister. Kundene våre bruker sykkelen mer enn de trodde på forhånd, og forblir kunder over lang tid. Whee! er først og fremst en praktisk løsning for travle folk, men vi ser også at bruken fører til adferdsendring mot mer bærekraftige reiser.

Og det er bra, for en el-sykkel har 1,25% av utslippene til en fossilbil. Jo flere som sykler og bruker alternativ transport, desto bedre er det for alle, også de som må kjøre.

Kundeundersøkelsen vår viser spektakulære tall:

 • 89,6 % av kundene våre ser på Whee!-sykkelen som sitt hovedtransportmiddel.
 • 87,5 % bruker sykkelen minst en gang daglig.
 • Kun 33,3 % av kundene våre eier eller leaser bil, 37,5 % deler bil.
 • 62,5 % av reisene erstatter turer med bil.

Stadig flere bedrifter får øynene opp for tjenesten vår. De inngår flerårige kontrakter fordi de ser verdien av å tilby en Whee!-sykkel som personalgode. De tilbyr bærekraftig transport, samtidig som de ansatte sparer verdifull tid, og blir mer fokuserte i arbeidstiden. Eksempler på kunder er Sweco, Fæbrik og Obos m.fl.

To glade ansatte og en hund fra bedriftskunden Fæbrik står utenfor sykkelverkstedet til Whee! og er glade for å ha hentet sykler.

Fæbrik + Whee! = sant!

«Som et moderne selskap må man jo tenke på hvordan man gjør en arbeidsplass attraktiv.
Vi er stolte av å kunne si til våre nyansatte at de kan få en Whee!-sykkel.»

Karoline Kjønniksen- Daglig Leder i Fæbrik

Hvorfor Whee! finnes

Transportsektoren utgjør en enorm og økende andel CO2-utslipp, og biltrafikk er et ineffektivt system som bruker forferdelig mye areal. I Sverige brukes det faktisk mer plass til parkering enn til bolig. Vi må redusere bilbruken og utslippene, og i byer over hele verden jobbes det nå med å omdisponere areal tilbake til innbyggerne. Whee! er et reellt alternativ til bilbruk for folk i den tette byen.

Vi har laget denne tjenesten fordi vi vet at el-sykler og lastesykler er en stor del av løsningen på fremtidens transport. El-syklene må opp og frem for å gjøre byene våre bedre og lufta renere. Over 60 % av turene som tas med en Whee! erstatter bilbruk i by, så vi vet at vi er en del av løsningen!

Teamet bak Whee!

Whee! består av et erfarent og mangfoldig team med internasjonal ekspertise innen mobilitet, teknologi, design, produkt- og tjenesteutvikling og flåteoperasjon.

les mer om teamet

Ja, jeg vil bli medeier. Ta meg til skjemaet!