Alle i Fæbrik har en Whee!

Karoline Kjønniksen i Fæbrik sykler på en Whee!-sykkel. Det gjør alle de andre i selskapet også. De tilbyr nemlig samtlige ansatte en bedrifts-Whee!

Karoline Kjønniksen og Ingrid Vik Lysne (med hund) står utenfor Whee! Sandaker med sine nye Whee-sykler
Karoline Kjønniksen og Ingrid Vik Lysne (med hund) med sine nye Whee!-sykler

Whee! er skikkelig stolt av samarbeidet med Fæbrik. Vi snakker Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne. De etablerte Fæbrik i 2020, og har inspirert Norge til å gjenbruke klær, sy og reparere, heller enn å kjøpe nytt.

Vi spurte daglig leder Karoline Kjønniksen om hvorfor de kjører Whee!

– Vi har jo drømt om firmasykler så lenge! Det at vi kunne bruke Whee! realiserte drømmen mye raskere, forteller Karoline.

– Som et moderne selskap må man jo tenke på hvordan man gjør en arbeidsplass attraktiv. Vi er stolte av å kunne si til våre nyansatte at de kan få en Whee!-sykkel.

Karoline Kjønniksen med sin nye Whee-sykkel. Hun står foran et vindu, sykkelen er låst med kjetting

Og hun ser verdien i spart tid.

– Det er et ekstremt effektivt hjelpemiddel for oss i hverdagen. Oda har revolusjonert handlingen, og Whee! har revolusjonert transporten.

Hun opplever det som en misoppfattelse at sykkelen ikke alltid kan brukes, som for eksempel på vinteren eller i dressjakkemøter.

– Vi sykler hele året. På de dagene da det er verst vær, er det jo faktisk aller kjappest å sykle!

– Jeg bruker sykkelen til mer corporate møter også. Vi har jo blitt ledd av en gang eller to, men de gutta der har jo bare ikke knekt koden.

Fæbrik er ledende på fashion, og sykkelen er ingen hindring i motehverdagen.

– Sykkelmote er jo kjempeinspirerende. Danskene har jo vært der lenge. Med en sykkel du ikke svetter på, kan vi i Norge også sykle og ha på oss basically hva vi vil.

Fæbrik er bedriftskunde hos Whee! Til felles har vi at vi jobber for redusert forbruk, en bærekraftig livsstil som er gøy og inspirerende. Og at det ikke skal være noen grunn til å kle seg ut som sporty for å bruke sykkel som transportmiddel.

Interesserte i bedrifts-Whee! kan ta kontakt med Emily Robertson på emily@whee.no eller 41 22 08 96.

Venteliste

Elsykkel Hercules Rob Family

Hercules Rob Family F360

En veldig stabil og solid sykkel med stor kapasitet, langt bagasjebrett, beltedrift og trinnløst gir.

2 passasjerer

Beltedrift og enkelt gir

Sterk og stabil