Møt teamet bak Whee!

I Whee! har vi de siste tre årene bygget opp en plattform og en helhetlig tjeneste, med en driftsorganisasjon med stor kapasitet. Vi er ikke så gode til å skryte, men vi har virkelig et imponerende og merittert team som har fått til store ting for relativt beskjedne investeringer.

Whee!-teamet utenfor verkstedet på Sandaker

CEO Cathrine Movold

CEO Cathrine Movold


Movold er daglig leder og medgründer i Whee!. Hun er en erfaren leder med mer enn 20 års fartstid fra norske og internasjonale teknologiselskap . Hun har en master i industridesign og en MBA i økonomi, strategi og ledelse. Hun har erfaring fra både forbrukerelektronikk, finansteknologi og mobilitet. Fellesnevneren er Cathrines evne til å omsette brukerbehov til levedyktige virksomheter, skalere bedrifter, og lede og utvikle høytpresterende team fra tidlig utforskning til fullt operative selskaper.

Cathrine på LinkedIn
COO Luis Aldana

COO Luis Aldana


Aldana er en dedikert mobilitetsekspert med mer enn ti års erfaring på feltet. Vår driftssjef Aldana ble rekruttert til Oslo bysykkel etter å ha ledet og utviklet det tredje største bysykkelsystemet i Latin-Amerika, i Guadalajara Mexico. Han har også ledet og navigert i komplekse, store markeder som Sør Amerika og Europa. Luis er utdannet byplanlegger og er lidenskapelig opptatt av aktiv mobilitet og bærekraftige transportløsninger. Han har bidratt til et substansielt løft for bærekraft innen mikromobilitetsindustrien. Hans urokkelige engasjement for å redusere forurensning og promotere miljøvennlige mobilitetsløsninger gjør han til betydningsfull leder innen urban transport.

Luis på LinkedIn

CPO Kari Anne Solfjeld Eid

CPO Kari Anne Solfjeld Eid


Solfjeld Eid er grunnlegger og produktansvarlig. Som erfaren bedriftsleder, designer og rådgiver startet hun Whee! i 2020 med en klar ambisjon om å få flere til å bruke lastesykkel i hverdagen. Dette basert på 6 år med innsikt fra å jobbe med bærekraftig mobilitet og menneskevennlig byutvikling gjennom designbyrået Hoi! for kunder som Ruter og NAF Digital.

Kari Anne er en utålmodig og visjonær doer, som ikke er redd for å tenke annerledes, og som elsker å lage konkrete løsninger som betyr noe og har effekt for folk og samfunn. Som tidligere toppspiller i håndball er hun opptatt av kulturbygging og psykologisk trygghet som fundament for gode prestasjoner.

Kari Anne på LinkedIn


Head of hardware Anders Hansen

CDO Anders Hansen

Hansen er medgründer og ansvarlig for industridesign og hardwareutvikling i Whee!. Han er en av Norges mest erfarne og meritterte industridesignere med erfaring med design og utvikling av en lang rekke produkter, i Norge og internasjonalt. Anders har mottatt mange nasjonale og internasjonale designpriser for prosjekter han har vært ansvarlig for som Merket for God Design, IF Awards og Red Dot, og han er også representert med to produkter i den permanente samlingen til Museum of Modern Art i New York. Anders var ansvarlig for å utvikle og produsere bysykkelsystemene i Trondheim, Bergen og Edinburgh.

Anders på LinkedIn

Commuication manager Emily Robertson

Communication manager Emily Robertson


Emily er kommunikasjonssjef i Whee!. Hun har jobbet i skjæringspunktet mellom prosjekt- og forretningsutvikling, nybrottsarbeid og kommunikasjon. Emily økte Sykle til jobben-aksjonen fra 16 000 til nærmere 40 000 deltakere, og har også etablert Strandryddedagen i Norge med flere tusen frivillige. Den røde tråden i Emilys arbeidserfaring er å få prosjekter, mennesker og budskap til å vokse i verdibaserte virksomheter.

Emily på Linkedin

Tech Lead Ryszard Rzepa

Tech Lead Ryszard Rzepa


Rzepa er tech lead i Whee! Han er en fleksibel og allsidig fullstackutvikler, med utdannelse innen forretningsutvikling. Ryszard er Antler alumni, har jobbet i flere startups og vekstbedrifter. Han trives der han kan kombinere teknologikompetansen sin med salg og vekst. Ryszard jobber mye med å automatisere prosesser og bygge interne verktøy som overgangen fra en startup til scale up. Fordi han har en god tone med både kunder og kollegaer er han uvurderlig asset i tjenesteutviklingen.

Ryszard på LinkedIn

Sale and customer success manager Anne Myrstad

Sale and customer success manager Anne Myrstad


Myrstad er en retailer by heart og har over 20 år erfaring som ansatt, leder og gründer over 10 år. Hun har erfaring fra de fleste aspekter av en retailorganisasjon som vareflyt, service, salg og opplæring. Når hun og teamet er utsatt for mystery shopping, kommer hun alltid ut som topp tre. Som Retail Manager i Humac, var hun ansvarlig for fem butikker i tre byer med over 100 ansatte. Det å bygge opp et team av dedikerte, kunnskapsrike og selvgående ansatte er hennes styrke i en organisasjon.

Anne på LinkedIn

Sykkelmekanikerne i Whee!


På verkstedet møter du våre sertifiserte mekanikere. Verkstedet har utført over 3000 servicer de siste 2 årene, og alle mekanikerne har gått gjennom et omfattende utdanningsprogram. De er sertifisert i alle systemene Whee! bruker, som Bosch og Enviolo.


Mekanikerne våre har mangfoldig bakgrunn og kompetanse, med studier innen geografi, degrowth, adferdsendring og journalistikk. De motiveres av å jobbe praktisk med bærekraft, og være en del av et mangfoldig og godt arbeidsmiljø.

Bilde av verkstedleder Ingrid Nuno

Ingrid Nuno


Ingrid er vekstedleder har studert geografi i Mexico, og tidligere jobbet med delemobilitet. Ingrid er en naturlig leder og få verkstedet til å flyte sømløst. Hun brenner for å treffe de hyggelige kundene vår, og elsker en god mulighet for å bryne seg på utfordringer med batteriene.


Saška Anicic

Saška Anicic

Saška har en bachelorgrad i journalistikk fra Serbia. Saška ville jobbe med hendene etter endt utdannelse, og kombinerte sin kjærlighet for sykkel med muligheten for å jobbe praktisk. I Whee! setter Saška spesielt pris på det unike arbeidsmijøet på verkstedet og de kompetente, motiverende kvinnelige kollegaene sine.

Jenna Stepanic

Jenna Stepanic

Jenna har en master i Development, Environment and Cultural Change og en bachelor i International Relations. Jenna er opprinnelig fra Canada. Ved å jobbe i Whee! opplever Jenna at hun kan engasjere praktisk i klimasaken ved å supportere en bærekraftig måte å transportere seg på.