Whee!-sykkelabonnement

Abonnér på en topp kvalitet elektrisk lastesykkel. Med Whee! får du sykkel med service, forsikring og hjelpen du trenger til en fast månedspris.

Whee! sykkel

Vi tilbyr en sykkel som kan erstatte mange bilreiser, og har valgt premium lastesykler for forskjellige transportehov. En lastesykkel er en sykkel som er bygget for å frakte passasjerer og ting. Våre sykler er midtails - sykler med et lengre bagasjebrett bak. De er bygget for 180-200 kg last og kan, i motsetning til hva man har lov til på en vanlig sykkel, frakte en voksen passasjer.

Whee! er en sirkulær tjeneste. Det betyr at du kan få en sykkel som har vært ute hos kunde før. Vi tar ansvar for at sykkelen er godt vedlikeholdt og i god stand.

→ Se alle syklene våre

Hva er inkludert?


Sykkel med frontbærer, kurv,
støtte og fotbrettVerdi fra 45000-60000 kr


Solid typegodkjent lås


Verdi fra kr 700-1300,-


Sommer- og vinterdekk


Verdi fra kr 1200 - 2000,-


Vask og vedlikeholdsutstyr


Verdi kr 400,-


Forsikring, dekkskift og service

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er en sånn type sykkel så dyr?

Hva er bindingstid?

Hva er forskjellen på en Whee! og en vanlig (el)sykkel?

Hvordan gjør jeg når jeg trenger service?

Leieavtale

Avtalen du som bruker inngår om betaling er en leieavtale mellom deg og Whee!. Månedprisen du betaler gir deg en tjeneste som inneholder premium lastesykkel med frontbærer, fotbrett, støtte og lås, sommer- og vinterdekk og vedlikeholdsutstyr. I tillegg får du forsikring, registrering i sykkelregister, periodisk service og dekkskift, samt svar og timegaranti ved problemer.

→ Les avtale for leie av Whee!

Binding og oppsigelse

Leieavtalen gjelder fra bestillingsdato. Whee! sykkelabonnement har 24 måneders bindingstid, og løper deretter med 3 måneders oppsigelse. Whee! Fleks har ingen bindingstid, men 3 måneders oppsigelsestid.

Forsikring

Sykkel og tilbehør er forsikret mot tyveri og skade fra If forsikring.


De viktigste vilkårene er følgende:

Ved parkering uten oppsyn på privat og offentlig grunn over 10 minutter:

Sykkelen skal være låst fast i sykkelparkering/stolpe eller annet som er fastmontert med medfølgende lås(er). Batteriet skal taes med.


Ved parkering i område med adgangskontroll, som kjeller eller låst bakgård, med oppsyn eller i under 10 minutter:

Sykkelen skal være låst med medfølgende lås.


Din egenandel ved tyveri eller skade er 5000,-

Service og vedlikehold


Vi kaller inn til periodisk vedlikehold.

4 ganger årlig blir Whee! kalt inn til vask og service. På servicen får du oppdatert software, vi går over og justerer bremser og gir, bytter utslitte deler og smører det som skal smøres. Du får innkalling i god tid og betaler bare for slitedeler som bremseklosser, kjede o.l.

Service skjer på Whee! Servicehub i Nordlandsgata 5 på Sandaker.

Prøv en Whee!

Det er faktisk sånn, du tror det ikke før du får prøvd! Vi har flere modeller klare til testing. Avtal time for prøvesykling og få svar på spørsmålene dine.