Sykkelabonnement

Abonnér på en topp kvalitet elektrisk lastesykkel. Med Whee! får du sykkel med service, forsikring og hjelpen du trenger til en fast månedspris.

Hva er inkludert?


Sykkel med frontbærer, kurv,
støtte og fotbrettVerdi fra 40000-65000 kr


Solid typegodkjent lås


Verdi fra kr 1300-2000,-


Sommer- og vinterdekk


Verdi fra kr 1500 - 3000,-


Vask og vedlikehold inkludert


Verdi ca 3000 / årlig


Forsikring, dekkskift og service
Verdi 2500 - 5000 / årlig

Whee! sykkel

Vi tilbyr en sykkel som kan erstatte mange bilreiser, og har valgt premium lastesykler for forskjellige transportehov. En lastesykkel er en sykkel som er bygget for å frakte passasjerer og ting. Våre sykler er midtails - sykler med et lengre bagasjebrett bak. De er bygget for 180-200 kg last og kan, i motsetning til hva man har lov til på en vanlig sykkel, frakte en voksen passasjer.

Whee! er en sirkulær tjeneste. Det betyr at du kan få en sykkel som har vært ute hos kunde før. Vi tar ansvar for at sykkelen er godt vedlikeholdt og i god stand.

→ Se alle syklene våre

Whee! som bedriftsabonnement?


Vi setter gjerne opp en avtale for deg og din bedrift!

→ Se hva dere kan få

Ofte stilte spørsmål

Hva er bindingstid?

Hvorfor er en sånn type sykkel så dyr?

Hva gjør jeg når jeg trenger service?

Hva er forskjellen på en Whee! og en vanlig (el)sykkel?

Leieavtale

Avtalen du som bruker inngår om betaling er en leieavtale mellom deg og Whee!. Månedprisen du betaler gir deg en tjeneste som inneholder premium lastesykkel med frontbærer, fotbrett, støtte og lås, sommer- og vinterdekk og vedlikeholdsutstyr. I tillegg får du forsikring, registrering i sykkelregister, periodisk service og dekkskift, samt svar og timegaranti ved problemer.

→ Les avtale for leie av Whee!

Binding og oppsigelse

Leieavtalen gjelder fra bestillingsdato. Whee! Fast har 12 måneders bindingstid, og løper deretter med 3 måneders oppsigelse. Whee! Fleks har ingen bindingstid, men 3 måneders oppsigelsestid.

Forsikring

Sykkel og tilbehør er forsikret mot tyveri og skade fra If forsikring.


De viktigste vilkårene er følgende:

Ved parkering uten oppsyn på privat og offentlig grunn over 10 minutter:

Sykkelen skal være låst fast i sykkelparkering/stolpe eller annet som er fastmontert med medfølgende lås(er). Batteriet skal taes med.


Ved parkering i område med adgangskontroll, som kjeller eller låst bakgård, med oppsyn eller i under 10 minutter:

Sykkelen skal være låst med medfølgende lås.

Dersom elsykkelen og/eller eventuelt leid tilleggsutstyr går tapt, får skade, eller ved tyveri av hele eller deler av elsykkelen, skal leietaker umiddelbart varsle Whee!


Din egenandel ved tyveri, skade eller tapt batteri er 5000,-

Service og vedlikehold


Vi kaller inn til periodisk vedlikehold.

4 ganger årlig blir Whee! kalt inn til vask og service. På servicen får du oppdatert software, vi går over og justerer bremser og gir, bytter utslitte deler og smører det som skal smøres. Du får innkalling i god tid og betaler bare for slitedeler som bremseklosser, kjede o.l.

Service skjer på Whee! Servicehub i Nordlandsgata 5 på Sandaker.

Prøv en Whee!

Det er faktisk sånn, du tror det ikke før du får prøvd! Vi har flere modeller klare til testing. Avtal time for prøvesykling og få svar på spørsmålene dine.