Julianna har en Remi Demi -Sparer oss for både tid og penger

Familien fikk sin egen el-lastesykkel stjålet, og valgte Whee! for å få med seg barna.

Sykkelen dekker det meste av transportbehovet vårt. Siden vi ikke bruker bil, opplevde vi også hvor praktisk det er å slippe å bruke kollektiven, så lenge det er innenfor rekkevidden. Det sparer oss både tid og penger, samtidig som det jo er morsommere!

Julianna Weber bor på Frogner og bruker lastesykkel til å hente og levere i barnehagen. Hun ble overbevist med en gang hun skjønte at denne løsningen ville dekke behovet hennes. Alternativet var bysykkel, eller sykkelutleie, og ingen av de tilbyr løsninger som er laget for å få med barna.

Natt til datterens femårsdag ble den stjålet fra bakgården deres, og hun sto uten transportmulighet.

Juliana

“Det sparer oss både tid og penger, samtidig som det jo er morsommere”

-Ettersom det er en km til barnehagen, en vei som tar tid med en utålmodig 5-åring, var vi avhengig av den sykkelen som ble stjålet. Da vi ikke hadde råd til å kjøpe ny, heiv jeg meg rundt på Google og det var slik jeg fant Whee!

I November kom den stjålne sykkelen til rette, men i elendig stand.

– I utgangspunktet tenkte jeg kun å bruke Whee! midlertidig, til den andre transportsykkelen ble fikset, men nå har hele familien blitt så glad i den at vi beholder den. Dette overrasket meg litt.

Til andre vil hun si: – Prøv, og opplev forskjellen!

Prøv en Whee!

Det er faktisk sånn, du tror det ikke før du får prøvd! Vi har flere modeller klare til testing. Avtal time for prøvesykling og få svar på spørsmålene dine.

Så enkelt er det

 1. 1

  Velg sykkel

  Velg sykkel som passer best dine behøv.

 2. 2

  Hent sykkel

  Plukk opp sykkelen ved en av våre hubs.

 3. 3

  Whee!

  Du sykler, vi tar oss av resten.

Venteliste

Elsykkel Tern GSD

Tern GSD S10

Tern GSD er den originale korte midtailen og en modell som bare har blitt bedre over tid. Gjennomtenkt til minste detalj og solid bygget #midtail

Fleksible løsninger

Passer de fleste

Oppreist sittestil

Fra 2200 kr/mnd