Den (lille) elektriske lastesykkelen

Det er mange ulike lastesykler, og kan være vanskelig å velge. Vi har valgt en såkalt kort midtail. Den er kompakt, men har samtidig plass til 2 barneseter eller en voksen passasjer.

Whee! sykkel med fothviler og frontbærer

Passer til de fleste

Whee! passer til syklister fra 150 til 195 cm. Det betyr behagelig sittestilling uansett. Det er enkelt å justere sete og styre, så du kan raskt tilpasse høyden til dine behov.

Kjente merkevarer

Whee!-sykkelen kommer fra den anerkjente tyske produsenten Kettler via EVO Elsykler og har markedets beste komponenter i motor fra Bosch, bremser fra Magura og gir fra Enviolo.

Markedsledende motor

På en Whee! får du hjelp til tråkke av Boschs sterkeste motor CX Performance. Den motoren + den hjulstørrelsen = Tar deg enkelt opp selv bratte bakker med tung last.

Brukervennlig giring

Enviolo-giret er trinnløst og styres med et enkelt vrihåndtak på styret. Giret fra amerikanske Nuvinci er innkapslet midt i bakhjulet, lett å bruke og krever minimalt med vedlikehold.

Solide bremser

De kraftige, hydrauliske skivebremsene gir kontroll og trygghet og er dimensjonert for å stoppe tung last, selv i de bratteste bakker. Leverandør er tyske Magura, kjent for å lage kvalitetsbremser til krevende terrengsykling.

Lav ramme og tyngdepunkt

Sykkelen er designet med lavt innsteg for å gjøre det praktisk, trygt og enkelt å gå av og på. Det lave tyngdepunktet gjør det lett å holde balansen, ved start, stopp og i fart, selv med fullastet sykkel.

Komfortable dekk

Brede dekk fra tyske Schwalbe gir god komfort på ujevnt underlag, gjør det trygt å sykle langs trikkeskinner – og har punkteringsbeskyttelse som tåler mer enn vanlige dekk.

En Whee! plassert foran en populær sykkel av cruisertypen for å vise at den er kortere.

Stor kapasitet i lite format

Med hele 180 kg lastekapasitet er Whee! bygget for frakt, men er likevel ikke lengre enn en vanlig elsykkel. Du får plass til 2 barn, eller en voksen passasjer, og en ukeshandel.

Sehr Gut!

Whee!-sykkelen Kettler Familiano fikk de beste skussmål i test hos anerkjente Velomotion.de, og omtales som Der Kinder-träger, eller barnefrakteren.

Batterier og lading

Det er vanlig å lade 1-3 ganger i uka. En lading tar deg ca 60 km. Regnestykke: 150 kilo totalvekt, motoren på Tour (middels) og en snittfart på 20 km/t. Whee! har også plass til et ekstra batteri, som dobler rekkevidden, hvis du skal bruke den over lengre avstander uten lading.

Lyser opp i høstmørket

Lys er påbudt, og Whee! har LED-lys både foran og bak, som skrus av og på fra motorkontrollen. De får strøm fra det store Bosch-batteriet, og hjelper deg både med å se og bli sett i trafikken.

Konfigurasjoner

Det finnes masse ekstrautstyr å velge i og du finner det vi har i nettbutikken vår. Barneseter for store og små, puter, vesker og kurver. Vi hjelper deg å finne de beste løsningene for ditt transportbehov. Her ser du eksempler på ulike måter å konfigurere sykkelen på.

Ett lite barn

Barnesetet til små barn (1-6 år) kan monteres både bakerst, og nærmere setet.

To små barn

Har du to små barn (1-5 år) er det plass til to barneseter på rad.

Store barn eller stort + lite barn

Vi har dessverre store forsinkelser fra Kettler på barnegrinden, og vet ikke om vi klarer levere den før sommeren. Vi jobber også med en egenutviklet variant. I påvente av dette anbefaler vi 2 seter eller sete + pute.