Tern GSD S10

GSD betyr Get Stuff Done, og det er å si det forsiktig. Denne sykkelen satte standarden for korte midtails og er superpopulær, med rette.

Venteliste

Elsykkel Tern GSD

Tern GSD S10

Tern GSD er den originale korte midtailen og en modell som bare har blitt bedre over tid. Gjennomtenkt til minste detalj og solid bygget #midtail

Fleksible løsninger

Passer de fleste

Oppreist sittestil

Hvorfor velge Tern GSD

Fra den første GSD-en kom til landet var den en suksess, og teamet som står bak har gjort hver generasjon bedre og bedre. Små hjul med passe brede dekk gir lavt tyngdepunkt for trygg navigering og barnefrakt. Sykkelen er gjennomtenkt, fleksibel og letthåndtert, for alle typer syklister. Vår Tern GSD har kjede og Shimanogir, og Cargo Line motor.

Prøv en Whee!

Det er faktisk sånn, du tror det ikke før du får prøvd! Vi har flere modeller klare til testing. Avtal time for prøvesykling og få svar på spørsmålene dine.

Abonnementstyper

Whee! Fast


12 mnd binding
3 mnd oppsigelse
Vår beste deal
2200 kr/mnd

Whee! Fleks


Ingen binding
3 mnd oppsigelse
Frihet til å velge
2600 kr/mnd

Med Whee! kan du velge mellom fleksibel leie med 3 måneder oppsigelse
eller rimeligere langsiktig leie. Man kan også gå fra Fleks til Fixed.
Les mer om vilkår for de forskjellige prisene her.

Tilbehør til sykkelen

Med Whee! kan du også abonnere på ekstrautstyret du trenger. Enkelt å legge til, enkelt å skifte ut når ungene vokser eller behovene endrer seg. Hvis du er usikker på hva du trenger, kan du vente til henting og få hjelp av oss.