Tern HSD

Liten i størrelse, men enorm i nytte. Tern HSD er en minicargo for deg som trenger å frakte en passasjer eller bare masse greier.

Venteliste

Bildet er av en rød Elsykkel som heter Tern HSD. Det er en liten sykkel med 20' hjul og plass til en stor passasjer

Tern HSD

Liten i størrelse, men enorm i nytte. Tern HSD er en kompakt og stabil sykkel for deg som trenger å frakte en passasjer eller bare masse greier. #minicargo

Liten men kapabel

Masse ekstrautstyr

Lavt innsteg og tyngdepunkt

Hvorfor velge en Tern HSD?
HSD oppleves jevnere og mer stabil enn en standard elsykkel fordi den har lengre akselavstand og ekstra lavt innsteg. Sykkelen er overraskende sterk og solid til å være såpass liten og nett og man sykler behagelig oppreist med god oversikt i trafikken. Setepinnen justeres enkelt så den kan brukes av to. HSD er topp for deg som vurderer en vanlig elsykkel, men vil ha mer nytte og lastekapasitet. Den er også lett å parkere og kan stilles på høykant. Whee! sine HSD-er kommer med beltedrift, Shimanogir og Active Line motor.

Prøv en Whee!

Det er faktisk sånn, du tror det ikke før du får prøvd! Vi har flere modeller klare til testing. Avtal time for prøvesykling og få svar på spørsmålene dine.

Abonnementstyper

Whee!


12 mnd binding
3 mnd oppsigelse
Vår beste deal
1500 kr/mnd

Whee! fleks


Ingen binding
3 mnd oppsigelse
Frihet til å velge
1900 kr/mnd

Med Whee! kan du velge mellom fleksibel leie med 3 måneder oppsigelse
eller rimeligere langsiktig leie. Man kan også gå fra Fleks til Fixed.
Les mer om vilkår for de forskjellige prisene her.

Tilbehør til sykkelen

Abonnér på ekstrautstyret du trenger. Det er enkelt å legge til og lett å bytte når ungene vokser eller behovene endrer seg. Hvis du er usikker på hva du trenger, vent til henting og få råd og hjelp av oss.