Whee! -lastesykkel som tjeneste

Hva er inkludert

Sykkel med frontbærer, kurv, støtte og fotbrett
verdi fra 45000-60000 kr

Solid typegodkjent lås kr 700-1300,-

Sommer og Vinterdekk kr 1200-2000,-

Vask og vedlikeholdsutstyr 400,-

Forsikring, dekkskift og service

Les avtale for leie av elsykkel

Whee! sykkel

Vi tilbyr en sykkel som kan erstatte mange bilreiser, og har kuratert et utvalg premium lastesykler som dekker forskjellige transportehov.
En lastesykkel er en sykkel, som er bygget for å frakte passasjerer og ting. Våre sykler er av typen Midtail, - med forlenget bagasjebrett bak, eller Minicargo - liten sykkel stor lastekapasitet. De er dimensjonert for minimum 180 kg , og kan, i motsetning til hva man har lov til på en vanlig sykkel, frakte en voksen passasjer.
Når du får en sykkel fra Whee! kan du få en sykkel som har vært ute hos en kunde før. Vi tar ansvar for at sykkelen skal være god som ny.

Se syklene våre

Leieavtale

Avtalen du som bruker inngår om betaling er en leieavtale mellom deg og Whee!. Månedprisen du betaler gir deg en tjeneste som inneholder premium lastesykkel med frontbærer, fotbrett, støtte og lås, sommer- og vinterdekk og vedlikeholdsutstyr.

I tillegg får du forsikring, registrering i sykkelregister, Periodisk service og dekkskift, samt svar og timegaranti ved problemer.

Les avtale for leie av Whee!

Binding og oppsigelse

Leieavtalen gjelder fra bestillingsdato. Etter det har du rett til å si opp avtalen med 3 mnd oppsigelsestid.

Forsikringen

Forsikring for tyveri og skade fra If forsikring. Sykkel og deler er dekket av forsikringen. De viktigste vilkårene for forsikringen er følgende:

Ved parkering i område med adgangskontroll, som kjeller eller låst bakgård, med oppsyn eller i under 10 minutter:
Elsykkel skal være låst med medfølgende lås.

Ved parkering uten oppsyn på privat og offentlig grunn over 10 minutter:
Elsykkel skal være låst fast i sykkelparkering/stolpe eller annet som er fastmontert med medfølgende lås. Batteriet skal taes av sykkelen og med.

Egenandel 5000,-
​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Service og vedlikehold

Sykkelen leveres med lader og et vedlikeholds-kit. Om du har bestilt tilbehør monterer vi på det, og vel ute på gata får du hjelp via appen vår, eller på e-post. Vi har også en FB-gruppe for brukere.

Vi kaller inn til periodisk vedlikehold. 4 ganger årlig blir Whee! kalt inn til vask og service. På servicen får du oppdatert software, vår og høst legger vi om til sesongens dekk, i tillegg til at vi går over og justerer bremser og gir, og smører det som skal smøres. Vi sender innkalling ca 2 uker i forveien. Du betaler bare for slitedeler som bremseklosser, kjede o.l.

Service skjer på Whee! servicehub i Nordlandsgata 5 på Sandaker.
Whee! Galgeberg ble for kaldt å drive om vinteren, så vi ser etter et alternativt lokale i Gamle Oslo

Sykkelen

Vi ønsket å tilby en sykkel som er det nærmeste man kommer en bilerstatning for korte reiser. Vi har et utvalg korte lastesykler med plass til 1-2 passasjerer fra leverandørene Benno, Veloe og Hercules.

Hva skjer ved tyveri?

Hva gjør jeg når jeg trenger service?

Hva skjer når jeg melder interesse?

Whee! har store planer og dobler antallet sykler i 2022. Har du spørsmål, er interessert i et samarbeid, eller vil bli kunde, kontakt oss på hei@whee.no eller på @wheebike i sosiale kanaler.