Vi har fått inn Tern GSD: – Whee! løser alt jeg trenger i hverdagen

Kundene våre syns at Whee! gjør livet bedre, og det syns vi også. Vi har snakket med to av de som abonnerer på Tern om hvordan det har endret hverdagen deres.

Anne med sin Tern fra Whee!
Anne med sin Tern fra Whee!

– Whee! løser alt jeg trenger i hverdagen. Jeg beveger meg innen ring 2, og da er sykkel uten tvil det mest effektive, og enklest å parkere, forteller Anne.

– Sykkelen er veldig populær hjemme hos oss, spesielt å få sitte på. Sykling lar oss prate sammen på en annen måte. Barna er ute, med på det som skjer, og hjelper med å f.eks rekke ut hånda til siden. Det er sosialt, fortsetter Mathilde.

Venteliste

Elsykkel Tern GSD

Tern GSD S10

Tern GSD er den originale korte midtailen og en modell som bare har blitt bedre over tid. Gjennomtenkt til minste detalj og solid bygget #midtail

Fleksible løsninger

Passer de fleste

Oppreist sittestil

Fra 2200 kr/mnd

Alt inkludert til fast månedspris

Du får en skikkelig bra sykkel til en fast lav månedspris, og her snakker vi Tern GSD, sykkelen som revolusjonerte lastesykkelsjangeren. Liten og kompakt, men sterk og med stor kapasitet, og et veldig rikt utvalg av tilbehør.

– Tern er god å sykle på, både alene og med last. Den har endret hverdagen min ved at byen har blitt mye mindre, sier Anne.

Med denne sykkelen får du med deg det meste, og selv fullastet er den lett å manøvrere. Dette er markedslederen, og det er fullt fortjent.

– Det er en veldig fleksibel måte å komme seg fra A til B. Tern er sterk, robust og har plass til veldig mye, både av ting og folk, fortsetter Mathilde.

Små brede dekk gir kort sykkel med lavt tyngdepunkt. Start og stopp, av og på er lett med lavt innsteg og solid ramme. Smarte detaljer som brukervennlig og låsbar støtte, og ekstrautstyr til ethvert behov (kjøpes separat).

Mathilde har også Tern fra Whee!
Mathilde har også Tern fra Whee!

– Jeg elsker at ting bare blir fiksa for meg

Likevel, det som virkelig får folk til å elske Whee! skjer etter at du har fått sykkelen. Det er da det uvurderlige med tjenesten blir tydelig. Det at du bare trenger å sykle, så tar vi oss av resten.

– Jeg elsker at ting bare blir fiksa for meg. Jeg betaler en fast pris i måneden, og så trenger jeg ikke tenke på noe annet, sier Anne.

Vi står for forsikring, vi sender med deg låser og har tydelige låseregler. Vi kaller inn til grundig vask, smøring og vedlikehold 4 ganger i året, og skifter til sesongens dekk i god tid. Får du et problem, hjelper vi deg raskt. Alt dette er inkludert i månedsprisen.

– Jeg gleder meg til å sykle i vinter, fordi da er det god plass på sykkelveiene, og alternativet er å stå i en trang buss med boblejakke på, avslutter hun.

Det som kommer i tillegg er: slitedeler som bremseklosser og kjede (20% rabatt) og egenandel om man skulle være så uheldig å utsettes for tyveri. Vi tilbyr også veihjelp/henting av sykkel for 800kr.

Visste du at vintersykling er bedre enn mange tror?

Det kan du lese mer om her.

Prøv en Whee!

Det er faktisk sånn, du tror det ikke før du får prøvd! Vi har flere modeller klare til testing. Avtal time for prøvesykling og få svar på spørsmålene dine.

Så enkelt er det

 1. 1

  Velg sykkel

  Velg sykkel som passer best dine behov.

 2. 2

  Hent sykkel

  Plukk opp sykkelen hos oss på Sandaker.

 3. 3

  Whee!

  Du sykler, vi tar oss av resten.

Venteliste

Elsykkel Tern GSD

Tern GSD S10

Tern GSD er den originale korte midtailen og en modell som bare har blitt bedre over tid. Gjennomtenkt til minste detalj og solid bygget #midtail

Fleksible løsninger

Passer de fleste

Oppreist sittestil

Fra 2200 kr/mnd